Trucuri pentru petele de pe canapele
top of page
  • Poza scriitoruluimobevolution.ro

Trucuri pentru petele de pe canapele

Actualizată în: 27 iun. 2021


Colțar extensibil Cassius, personalizat la dimensiunea aleasă de tine. Elegant, confortabil și extensibil,  este soluția potrivită oricărui living.
Colțar extensibil Cassius


Cea mai eficientă metodă de a ține curată o canapea, este să o aspiri odată pe lună. Asta va indepărta praful, făramiturile de mâncare și câte și mai câte. Înainte de asta, verifică talpa aspiratorului, să fie curată!


În cazul în care ai pătat stofa cu ceva, ia măsuri imediate pentru curătare. De obicei, cel mai eficient "leac" este putină apă căldută cu săpun. Prin tamponare, freacă cu miscări circulare, fără a apăsa prea tare zona afectată.


Dacă este o pată de grăsime, poate fi nevoie de un produs pentru curătarea tapițeriei (cele spumante sunt cele mai eficiente). Acestea se aplică și se lasă câteva minute pentru a elimina murdăria. Pentru a nu avea surprize de pătare, încearcă respectivul produs pe o parte tapitată care nu e la vedere.


Poți încerca și șervețelele umede pentru curățarea tapițeriei din mașină, sunt foarte eficiente. Pentru a te asigura că nu o să păteze, fă un test pe o parte tapițată care nu e la vedere.


Foarte important: intotdeanua folosește o lavetă la curățare, nu freca cu o perie! Peria poate deteriora stofa.


Sperăm că v-am fost de folos!




bottom of page