google-site-verification=Ap9QqLxcS9aZZOwSy5KWWFjCXW45k59yX0Al87MZPtc
top of page
Colțare: Portfolio
Colțar extensibil Loca
Colțar Loca

Colțar extensibil Loca, personalizat la dimensiunea aleasă de tine. Elegant, confortabil și extensibil,  este soluția potrivită oricărui living.

Colțar extensibil Arya

Colțar Arya

Lucrăm de acasă? De ce nu de pe colțar?Canapelele și colțarele noastre extensibile pot fi personalizate cu priză și porturi USB.Inovare pentru confortul tău!

Colțar extensibil Sydney

Colțar Sydney

Colțar extensibil Sydney, un colțar personalizabil, cu linii masive moderne. Colțarul Sydney va complimenta orice living modern și va fi piesa centrală a unei încăperi mobilate pe stilul industrial.

Coltar extensibil Button

Colțar Button

Colțarul extensibil Button este un model versatil, care îmbină liniile moderne cu eleganța clasică a împunsăturilor de pe șezut. Colțarul Button poate fi executat la orice dimensiune, poate fi accesorizat cu mai multe variante de brațe și poate dispune de tetiere pentru un plus de confort.

Coltar extensibil Cassius

Colțar Cassius

Colțarul extensibil Cassius: tu alegi dimensiunea și stofa, noi îl producem și îl livrăm. Acest colțar produs la Cluj poate fi extensibil, este comod și se poate realiza la comandă pe orice dimensiune in 100 de variante de culori. 

bottom of page