google-site-verification=Ap9QqLxcS9aZZOwSy5KWWFjCXW45k59yX0Al87MZPtc
top of page
Paturi Tapițate: Portfolio
Pat tapitat Elephant
Elephant

Voluminos și robust, patul tapițat Elephant, modelul de suflet al mobevolution.ro, va fi piesa de rezistență a dormitorului tău.

Pat tapitat Comodus
Comodus

Conceput ca o îmbinare armonioasă între confort, funcționalitate și design, modelul de pat Comodus aduce un plus de căldură dormitorului tău, oaza ta de liniște.

Pat tapitat Shape
Shape

Designul său cu linii simple, 100% lucrat manual la Cluj, se adaptează ușor oricărui stil de amenajare, transformând dormitorul într-o încapere elegantă si stilată.

poza pat tapitat Caprice
Caprice

Lucrat manual, cu atenție la detalii, suplu și rafinat, Caprice va completa perfect atât un dormitor cu design contemporan, modern, cât și un dormitor cu design clasic.

Pat tapitat Darius
Darius

Patul Darius este modelul de pat tapițat care oferă eleganță prin simplitatea lui, potrivit pentru orice fel de dormitor, clasic sau modern.

Pat tapitat Confort
Confort

Un model simplu și comod, acest pat tapițat are un căpătâi înclinat pentru un plus de confort. Patul Confort, un model elegant  prin simplitatea lui, este alegerea perfectă pentru odihna ta în dormitor.

Pat tapitat Dominic
Dominic

Meriți un dormitor potrivit stilului tău! Cu un căpătâi lucrat 100% manual, patul Dominic va fi centrul dormitorului tău. Este disponibil pentru orice dimensiune a saltelei și pe o multitudine de stofe și culori.

bottom of page