google-site-verification=Ap9QqLxcS9aZZOwSy5KWWFjCXW45k59yX0Al87MZPtc
 

Elephant

Voluminos și robust, patul tapițat Elephant, modelul de suflet al mobevolution.ro, va fi piesa de rezistență a dormitorului tău.

Comodus

Conceput ca o îmbinare armonioasă între confort, funcționalitate și design, modelul de pat Comodus aduce un plus de căldură dormitorului tău, oaza ta de liniște.

Shape

Designul său cu linii simple, 100% lucrat manual la Cluj, se adaptează ușor oricărui stil de amenajare, transformând dormitorul într-o încapere elegantă si stilată.

Caprice

Lucrat manual, cu atenție la detalii, suplu și rafinat, Caprice va completa perfect atât un dormitor cu design contemporan, modern, cât și un dormitor cu design clasic.

Darius

Patul Darius este modelul de pat tapițat care oferă eleganță prin simplitatea lui, potrivit pentru orice fel de dormitor, clasic sau modern.

Confort

Un model simplu și comod, acest pat tapițat are un căpătâi înclinat pentru un plus de confort. Patul Confort, un model elegant  prin simplitatea lui, este alegerea perfectă pentru odihna ta în dormitor.

Dominic

Meriți un dormitor potrivit stilului tău! Cu un căpătâi lucrat 100% manual, patul Dominic va fi centrul dormitorului tău. Este disponibil pentru orice dimensiune a saltelei și pe o multitudine de stofe și culori.

În magazinul nostru din Cluj-Napoca, găsești canapele extensibile, colțare și paturi tapițate pe care le poți configura pentru a se putea potrivi în căminul tău.

  • Facebook
  • Instagram

00 40 749 184 853

©2021 by mobevolution.ro