Cum alegem culoarea unei canapele?


De cele mai multe ori, o canapea este piesa centrală a unui living. Alegerea potrivită trebuie să țină cont de câteva elemente:


- Dacă pereții încăperii au mai multe culori, ar fi bine să alegeți pentru canapea una dintre culorile de pe pereți;


- Dacă pereții încăperii sunt albi, puteți alege o culoare mai aprinsă pentru canapea;


- Se poate alege o culoare neutră pentru canapea, și se poate asorta la culorile pereților, a draperiei sau a covorului prin materialul folosit la perne;


- Dacă încăperea în care puneți canapeaua este foarte luminoasă, puteți alege atât o culoare închisă cât și una deschisă pentru canapea. Deoarece stofa absoarbe lumina, în încăperile mai puțin luminoase, se recomandă o canapea mai deschisă la culoare;


- În cazul în care avem copii mici sau animăluțe de companie în casă, o canapea de culoare deschisă va fi foarte greu de întreținut. Putem alege o culoare mai închisă și niște perne de culoare deschisă, în caz de „accidente”, husele pernelor sunt ușor de înlocuit.


- O singură culoare pe canapea, de obicei, dă o notă de eleganță. Totuși, pernele trebuie să rupă monotonia și să adauge o pată de culoare.

În magazinul nostru din Cluj-Napoca, găsești canapele extensibile, colțare și paturi tapițate pe care le poți configura pentru a se putea potrivi în căminul tău.

  • Facebook
  • Instagram

00 40 749 184 853

©2021 by mobevolution.ro