google-site-verification=Ap9QqLxcS9aZZOwSy5KWWFjCXW45k59yX0Al87MZPtc
top of page

 Canapele, colțare și paturi tapițate la comandă produse la Cluj

Confort și eleganță pe măsura ta! 

 Casa ta este o oglindă a personalității tale.  

Atunci când cauți canapele extensibile, colțare extensibile și paturi tapițate pentru dormitor la Cluj, trebuie să ajungi la noi în magazin.  

 

Toate acestea se pot executa la comandă, la dimensiunea dorită de tine. Nu iți oferim doar mobilă, iți oferim mobila care ți se potrivește.

 

Știm că îți dorești să folosești cât mai bine spațiul disponibil, canapelele și colțarele noastre extensibile sunt construite la dimensiunea cerută de tine.

 

Vii la noi în magazin cu o dimensiune, sau ne scrii la ce dimensiune ți s-ar potrivi un colțar extensibil sau o canapea extensibilă, iar noi îți putem face o ofertă de preț.

 

Tu decizi ce ți se potrivește!

poza cu o canapea extensibila Cassius cu stofa Simphony

Configurează o canapea
pe măsura ta

icon pentru alegerea dimensiunilor șezutului și a brațelor pentru canapea în magazin de mobilă Cluj

Tu alegi dimensiunile pentru canapele

icon pentru tip de extensie pentru canapea și colțar
icon pentru tip de extensie pentru canapea și colțar

Diferite tipuri de extensie pentru canapele

 icon pentru alegerea dimensiunilor șezutului, a brațelor și a șezlongului pentru colțarele extensibile din showroom mobevolution.ro

Tu alegi dimensiunile pentru colțare

 icon pentru posibilitatea realizării colțarelor în formă de "U"

Colțarele se pot realiza în forma de "U"

O poza cu un coltar extensibil Sydney cu stofa Infinity in camera

Care colțar ți se potrivește?

Fiecare detaliu este important. Folosirea optimă a spațiului sau alegerea culorilor pot face diferența între un proiect oarecare și un proiect de succes. 

 

Atunci când îți alegi o canapea noi îți oferim varianta de a o configura așa cum ți se potrivește. Poți să alegi dimensiunea, tipul de brațe sau culorile care îți plac. 

Toate paturile de dormitor din portofoliul nostru se pot realiza pentru orice dimenisune a saltelei, pot avea peretar, pentru situațiile când sunt amplasate în coltul dormitorului și au somieră rabatabilă sub saltea.

 

Ai nevoie de un colțar extensibil, dar spațiul tău cere un proiect special? Noi avem soluția: toate colțarele noastre se execută la dimensiunea dorită de tine și poți personaliza tipul de șezut, tipul de spătar, brațele și culorile! Vino in magazinul de mobilă de pe strada Ciocârliei 40A să vezi ce ti se potrivește. 

Confortul și eleganța sunt alegerea ta!

Pentru că toate modelele noastre sunt produse cu mândrie în România, termenele de livrare sunt scurte. Tu configurezi canapeaua extensibilă, colțarul extensibil sau patul tapițat care ți se potrivește, noi îl producem și îl livrăm în 2 săptămâni. 

Știm că micile detalii fac diferența, de aceea orice model de canapea sau colțar extensibil se adaptează cu ușurință oricărei amenajări, indiferent de stil, prin avantajul de a alege dimensiunea, materialul și culoarea.

 

Toate produsele noastre pot fi accesorizate pentru a completa confortul și eleganța cu un grad ridicat de utilitate. Poți vedea toate opțiunile de brațe, de stofe, accesorii și multe altele în magazinul de mobilă din Cluj. 

Patul este centrul oricărui dormitor. Toate modelele noastre se execută la comandă și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Pentru fiecare model de pat de dormitor sunt disponibile sute de modele și culori de stofe.

Poza cu un pat de dormitor tapitat Elephant cu somiera rabatabila si noptiere tapitate cu aceeasi stofa

Meriți un pat de dormitor unic!

 icon pentru posibilitate realizare pat dormitor pentru așezare la colț (cu peretar)

Toate paturile noastre

se pot executa pentru colț (cu peretar)

 icon pentru exemplificarea somierei rabatabile sub saltea la pat dormitor

Pat de dormitor cu ladă de depozitare sub somiera rabatabilă

icon pentru noptieră cu sertare tapițată asortată la modelul patului

Noptieră tapițată asortată

 icon pentru comodă TV cu sertare tapițată

Poți alege o comodă TV tapițată

pe care să o asortezi cu canapeaua

 icon pentru comodă tapițată înaltă (sau dulap) cu sertare

Poți alege o comodă înalta sau un dulap de dormitor tapițat

icon pentru comodă de dormitor tapițată cu sertare

Comode tapițate cu sertare la dimensiunea dorită

imagine cu o comodă de dormitor tapițată cu 6 sertare

Ție cum iți place?

O comodă are atât un rol decorativ cât și un rol practic. O comodă tapițată devine un element special în livingul sau dormitorul tău.

 

În magazinul nostru de mobilă din Cluj-Napoca, strada Ciocârliei nr. 40A, poți alege pentru comoda ta stofe care să se asorteze cu culoarea de pe canapea sau de pe patul de dormitor.

 

Ai nevoie de un produs unic, dar spațiul tău cere un proiect special? Toate comodele se pot executa după dimensiunile și dorințele tale. 

Comoda tapițată Desire poate fi produsă la orice dimensiune, în cazul în care dorești să o prelungești pe tot peretele, fie că vrei altă dimensiune la înălțime.  Se personalizează în funcție de preferințele tale, cu diferite combinații de culori, exact așa cum îți dorești.

Frumoasă, practică, unică la fel ca tine!

Livrarea și montajul se fac gratuit în Cluj-Napoca și localitățile limitrofe, contra cost în județele învecinate și prin curier în restul țării.

Calitatea ireproșabilă, prețurile corecte și flexibilitatea modelelor ne fac soluția perfectă  pentru tine.

Vrei o canapea la care să alegi tu dimensiunea, să poți alege culoarea și să poți personaliza tipul de braț care ți se potrivește?

 

Canapelele, colțarele și paturile tapițate produse de noi se pot adapta cerințelor tale. Le poți vedea în magazinul de mobilă din Cluj.

Vrei un pat de dormitor unic, elegant și confortabil? Noi avem soluția!

Dacă ai o schiță sau o poză cu un model de mobilă, de canapea, de colțar sau de pat pe care le dorești, trimite-o pe adresa de mail contact@mobevolution.ro și noi o să iți facem o ofertă de preț.

imagine cu parte din canapea Cassius cu brațe rotunde cu capse decorative de culoare deschisă, cu perne culoare muștar și tablou
De cele mai multe ori, o canapea este piesa centrală a unui living. Alegerea potrivită trebuie să țină cont de câteva elemente:

 

   Dacă pereții încăperii au mai multe culori, ar fi bine să alegeți pentru canapea una dintre culorile de pe pereți;

 

   Într-o încăpere în care pereții sunt albi, puteți alege o culoare mai aprinsă pentru canapea;

   Se poate alege o culoare neutră pentru canapea, și se poate asorta la culorile pereților, a draperiei sau a covorului prin materialul folosit la perne;

 

   Dacă încăperea în care puneți canapeaua este foarte luminoasă, puteți alege atât o culoare închisă cât și una deschisă pentru canapea. Deoarece stofa absoarbe lumina, în încăperile mai puțin luminoase, se recomandă o canapea mai deschisă la culoare;

   În cazul în care avem copii mici sau animăluțe de companie în casă, o canapea de culoare deschisă va fi foarte greu de întreținut. Putem alege o culoare mai închisă și niște perne de culoare deschisă, în caz de „accidente”, husele pernelor sunt ușor de înlocuit.

   O singură culoare pe canapea, de obicei, dă o notă de eleganță. Totuși, pernele trebuie să rupă monotonia și să adauge o pată de culoare.

În magazinul nostru de mobilă din Cluj găsiți expuse modelele noastre de canapele extensibile, colțare extensibile și paturi tapițate precum și mostrare cu toate stofele disponibile.

bottom of page